Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Philips monitors podiže lestvicu igranja na konzoli na viši nivo uz najnovije 558M1RY i 278M1R monitore

MMD, vodeći specijalista na području monitora i brend licencirani partner kompanije Philips Monitors lansira dva nova Momentum monitora, od kojih jedan uključuje i saradnju sa renomiranim brendom Bowers & Wilkins. Nova Momentum linija uključuje 55 inčni (139.7 cm) 558M1RY monitor koji je ujedno i najveći monitor na tržištu optimizovan za igranje na konzolama, kao i  27 inčni (68.6 cm)  278M1R monitor dizajniran posebno za esport. 558M1RY uvodi potpuno novu dimenziju gejminga, s impresivnim 4K UHD rezolucijom, brzinom osvežavanja do čak 120 Hz, posebno dizajniranim zvučnikom od strane renomiranog brenda Bowers & Wilkins, kao i posebnom Ambiglow tehnologijom koja se širi oko ekrana. S druge strane, 27 inčni HDR Ready 278M1R model je prvi Philipsov monitor dizajniran ekskluzivno za esport igrače. 55 inčni monitor će biti dostupan od kraja juna, dok će 27 inčni biti dostupan od jula 2020. godine.

 

558M1RY_00-MI1-global-001

 

Najatraktivniji monitor na tržištu

558M1RY je zaista jednostavno rešenje u kutiji za uranjajući gejming i zabavu. Korisnici će biti u potpunosti zadubljeni u svoje igre s 55 inčnim ekranom i trostranom Ambiglow tehnologijom. Monitor takođe krasi UltraClear 4K UHD rezolucija, s 3840 x 2160 piksela i DisplayHDR 1000. Korisnici mogu prilagoditi HDR prema svojim željama u HDR igri, HDR filmu ili HDR slici i preferiranom načinu rada ili personal modu. Dok se HDR opcija može i potpuno isključiti.

Sa razmerom statičkog kontrasta od 4000:1, video igre, serije i filmovi će biti lepo prikazani sa dubokim i životopisnim bojama. Nisko ulazno kašnjenje znači da korisnici dobijaju fidbek s minimalnom latentnosti kao i vizuale bez kidanja slike ili zamućenja pokreta (motion blur), što možemo zahvaliti 60 – 120 Hz  brzini osvežavanja (u zavisnosti od porta koji se koristi) i AMD FreeSync.

55 inčni model dolazi s posebnim zvučnikom dizajniranim od strane Bowers & Wilkins, britanske kompanije koja proizvodi zvučnike, svetski poznate zbog svog inovativnog dizajna i dobrog zvuka. Zvučnik je ugrađen u monitor što znači kako ga korisnici mogu odmah uključiti i tako reprodukovati zvuk. Zvučnik ima snagu od 40W, 2.1 Channel Sound System, DTS Sound i frekvencijski odgovor od 50 hz do 20 hz. Takođe dolazi s raznim audio načinima koji su dizajnirani posebno za gejmere, za žanrove poput Sport & Racing, RPG & Adventure, akciju kao i za film, muziku, ili personalni način.

Dodatno prožimajuće iskustvo donosi Ambiglow tehnologija koja kreira oreol svetlosti oko monitora dodatno povećavajući iskustvo igranja i povećavajući sam ekran. Ta tehnologija procesuira nadolazeći sadržaj i projektuje odgovarajuće svetlo oko monitora. Na 558M1RY Ambiglow tehnologija je smeštena s tri strane omogućujući korisnicima uranjanje u sadržaj dublje nego ikad.

Monitor optimizovan za konzole i dizajniran za kompetitivnu igru

278M1R je prvi Philipsov monitor koji je optimizovan za kompetitivni esport, posebno FPS, akcijske ili takmičarke igre. U kompaktnih 27 inča, 278M1R je manji monitor u predstojećoj liniji, a dolazi s 130mm visokim postoljem s mogućnošću podešavanja visine, nagiba od -5/20 stepeni i zakretanja za (+,-) 33 stepena, što znači da je monitor jednostavno podesiv za optimalnu udobnost gledanja. Philipsova prepoznatljiva Ambiglow tehnologija na ovom je monitoru prisutna sa sve četiri strane pozicionirajući tako monitor kao stilski dodatan za idealan gejming doživljaj.

Opremljen s 4K rezolucijom, brzinom osvežavanja od 60 Hz, vremenom odziva od 1 ms (prilagodljiv za 4ms GIG) i niskim ulaznim kašnjenjem, 278M1R je dizajniran posebno za takimčare. Monitor osigurava minimalno kašnjenje između korisnikove akcije i onoga što oni vide na ekranu, a rezultat toga je čista igra i izuzetan fidbek dajući korisniku prednost nad saigračima.

Monitor ima dva 2.0 HDMI ulaza koji omogućuju da se povežu više izvora. Takođe, zvuk može biti prikljućen kroz DTS Sound dva 5W zvučnika.

Sve specifikacije za oba monitora ih čine najboljim odabirom za trenutne konzole ali i prilagodljivim nadolazećoj generaciji konzola. 558M1RY će biti dostupan krajem juna 2020., po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 156.801 dinara, dok će model 278M1R bit pušten u prodaju početkom jula ove godine po ceni od 54.198 dinara.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela