Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Philips Momentum, prvi monitor na svetu dizajniran za Xbox

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner Philips monitora, najavljuje izlazak prve svetske serije monitora dizajniranih za gejming konzolu Xbox. Philips Momentum dizajniran je za gejming konzolu Xbox i osmišljen od temelja kako bi pružio vrhunsko iskustvo ljubiteljima Xboxa. Ovaj monitor postavio je standard za Xbox gejming. Uključivanje novih HDMI 2.1 specifikacija sada omogućuje gaming iduće generacije s rezolucijom 4K i brzinama osvežavanja većim od 120 Hz za izuzetno jasne i glatke gejming performanse.

Monitor je ovim partnerstvom s Xboxom podignut na novi nivo, kako bi pružio optimalne proverene performanse Xboxa serije X od trenutka kada se uređaji povežu. Opremljen novim rešenjem za bolje performanse, Philips Momentum Designed for Xbox za gejming konzole biće dostupan kao model od 55 inča (139,7 cm), omogućujući neuporedivo iskustvo.

 

Philips_559M1RYV (2)

 

Postavljena je nova granica u gejmingu

Za razliku od televizora, gejming monitori Philips Momentum dizajnirani su i izrađeni s jasnim ciljem, niskom latencijom i izuzetno niskim zaostajanjem – te dve karakteristike bile su u središtu kako bi korisniku pružile neometano i realistično iskustvo. Ova serija donosi unapređenje u smanjenju kašnjenja u gejmingu, koji zahteva brze odgovore miša na ekranu, a koje monitor brže registruje. Philips Momentum (559M1RYV) uključuje posebno dizajniranu zvučnu traku britanskog preduzeća Bowers & Wilkins, svetski priznatih stručnjaka zbog svog inovativnog dizajna i kvalitetnog zvuka, što u ovom slučaju zaista zaokružuje iskustvo.

Dizajniran za Xbox

Novi monitor Philips Momentum, koji je ovom prilikom posebno dizajniram za uparivanje s Xboxom, ima ultra-clear 4K rezoluciju s minimalnom brzinom osvežavanja od 120 Hz, podršku za HDR s DisplayHDR 1000 i Variable Refresh Rate za neometano korišćenje bez smetnji i zastajkivanja. Naš tim stručnjaka predano je radio na Xbox Game Mode-u, koji omogućuje neometano korišćenje s posebno prilagođenim kvalitetom slike za Xbox. Monitor su intenzivno testirali i usavršavali stručnjaci u Microsoftu i TPV-u, kako bi osigurali savršenu kompatibilnost. Takođe, korisnici Xboxa imali su velika očekivanja, a ovaj monitor ih nije mogao razočarati.

„U Xboxu uvek težimo da damo mogućnost svojim korisnicima da odaberu kako i gde mogu da igraju svoje omiljene igre. Danas smo veoma uzbuđeni što predstavljamo svoje partnerstvo s Philipsom i što zajedno možemo biti deo prvog monitora dizajniranog posebno za Xbox, s obzirom na to da smo zajedno korisnicima omogućili jedinstveni monitor s tehnologijom koja omogućuje potpuno drugačije iskustvo za korišćenje Xboxa Series X|S” – izjavio je Matt Kesselring, direktor Xbox Hardware Partnershipsa.

„Philips Momentum vodi na tržištu u konzolskom gejmingu pa ovo partnerstvo daje dodatnu vrednost. Impresivan u svakom pogledu, monitor Momentum osiguraće da novi Xbox i njegove karakteristike zasijaju, za najuzbudljiviji i kompletni gejming session” ­– dodao je Stefan Sommer, direktor marketinga i upravljanja u Evropi u MMD-u.

 Novi Philips Momentum, monitor dizajniran za Xbox biće dostupan od avgusta 2021. Maloprodajna preporučna cena: 162.219,00 Din.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela