Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Otkrijte neverovatne detalje sa moćnim kamerama TECNO SPARK 20 Pro+

TECNO sa ponosom predstavlja SPARK 20 Pro+, najnoviji pametni telefon koji unosi novine u svetu mobilne fotografije. Opremljen naprednim sistemom kamera od 108 MP i 32 MP, ovaj uređaj omogućava korisnicima da uhvate magične trenutke u zadivljujućim detaljima, bez obzira na uslove osvetljenja ili udaljenost. SPARK 20 Pro+ je dizajniran da transformiše svakodnevne scene u profesionalne fotografije, pružajući vrhunsko iskustvo snimanja.

Ovaj inovativni uređaj dolazi sa glavnom kamerom od 108 MP, koja je opremljena ultra-osetljivim senzorom za optimalnu preciznost. Kamera takođe nudi 3x zum unutar senzora i 10x digitalni zum, omogućavajući korisnicima da snimaju izuzetno detaljne fotografije, bez obzira na to da li su objekti blizu ili daleko. Zahvaljujući kombinaciji napredne tehnologije i sofisticiranog dizajna, SPARK 20 Pro+ omogućava da svaki snimak bude kristalno jasan i bogat detaljima, čak i u najizazovnijim uslovima osvetljenja.

Glavna kamera, sa ultra-velikim senzorom od 1/1.67” i otvorom blende F/1.75, prilagođava se svim svetlosnim uslovima, dok HDR Multi-Frame Fusion tehnologija balansira svetlost i senke, stvarajući inteligentne kompozicije. Uz to, prednja kamera od 32 MP, podržana AI tehnologijom za restauraciju portreta i širokim objektivom od 88.9°, omogućava snimanje zapanjujućih selfija i grupnih fotografija koje zaista sjaje.

TECNO 9-u-1 adaptivna piksel tehnologija donosi do 900% veću osetljivost na svetlost sa ultra-velikim pikselom od 1.92µm, pružajući neverovatnu jasnoću. Pored naprednog hardvera, Super Night Mode na SPARK 20 Pro+ pronalazi savršenu ravnotežu između šuma i detalja, dok Super Flash Light algoritam i dvostruka blica korisnicima omogućavaju profesionalno osvetljenje u svim situacijama.

Spektar boja

SPARK 20 Pro+ dolazi u 4 boje: Lunar Frost, Temporal Orbits, Radiant Starstream i Magic Skin 2.0.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela