Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Novi pristupačni Radeon PRO grafički akceleratori su stigli

AMD je lansirao nove članove Radeon PRO familije profesionalnih grafičkih akceleratora serije W6000, kako za desktop PC računare, tako i za prenosne radne stanice. AMD Radeon PRO W6000 familija je dizajnirana da pruži izuzetne performanse, stabilnost i pouzdanost za profesionalne korisnike, uključujući CAD dizajnere, inženjere i kancelarijske radnike.

W6400PRO

Izgrađen na nagrađivanoj AMD RDNA 2 grafičkoj arhitekturi i tehnologiji proizvodnje u 6 nanometara, novi modeli obuhvataju Radeon PRO W6400 desktop grafičku karticu, dizajniranu da isporuči spoj performansi i efikasnosti za savremena radna opterećenja, kao i Radeon PRO W6500M i Radeon PRO W6300M GPU-ove koji nude pouzdane performanse za laptop radne stanice.

AMD Radeon PRO W6400 Grafički akcelerator nudi idealan spoj performansi i efikasnosti po pristupačnoj ceni. Nova grafička kartica je optimizovana za zahteve današnjeg popularnog CAD-a i kancelarijskog radnog opterećenja u kompaktnom dizajnu koji se lako može dodati modernim niskoprofilnim desktop računarima. U poređenju sa prethodnom generacijom, nova grafička kartica isporučuje i do tri puta veće performanse u Autodesk AutoCAD 2022 u 3D rotacijskim testovima u osenčenom režimu.

AMD Radeon PRO W6500M & W6300M GPU-ovi iskorišćavaju do 8MB AMD „Infinity Cache“ memorijske tehnologije za isporuku ultra visokih viewport frejmova i izuzetnih performansi za profesionalne aplikacije na mobilnim radnim stanicama.

Očekuje se da će grafička kartica AMD Radeon PRO W6400 biti dostupna počevši od Q1 2022, sa cenom od 229 USD. AMD Radeon PRO W6500M i Radeon PRO W6300M GPUs će, kako se očekuje, biti dostupni u unapred izgrađenim OEM sistemima u odabranim zemljama, kasnije tokom ove godine.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela