Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Novi PHILIPS E-Line monitori – inspirisani elegancijom

Vodeći računa o inovativnom dizajnu, MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philips monitore, najavljuje osveženu liniju monitora. Uz 23-inčnu verziju i AH-IPS panel tehnologiju kao i 24-inčne i 27-inčne verzije s PLS LED panel tehnologijom, sva tri od najnovijih E-Line monitora pružaju živopisne, izuzetno verne boje i širok ugao gledanja u dizajnu koji je nadahnut elegancijom kojom će osvežiti svaki dom ili kancelariju.

 

246E7QDSW_1

 

Dizajn bez premca

Najnovije E-Line prinove nastavljaju tradiciju pametnog dizajna na osnovu kojeg je ova linija monitora doživela veliki uspeh tokom godina. Dostupni u sjajnoj, beloj boji na tankom, elegantnom metalnom postolju, 24 i 27-inčni modeli dizanirani su da se uklope se u svaki enterijer. Nesmetano iskustvo gledanja omogućuje 23-inčni monitor u sjajnoj, crnoj boji sa širokom slikom koja se proteže od ivice do ivice i uskim okvirom koji garantuje besprekorni izgled. Za dodatnu eleganciju, prednji deo svakog monitora ne sadrži tipke na dodir nego imaju diskretno postavljenu EasySelect tipku na zadnjoj strani monitora koja omogućava brzi pristup meniju na monitoru.

Na nove E-Line monitore osvrnuo se, Artem Khomenko, Product Manager Philips monitora u EMEA, „Kada korisnici izabiru monitor za svoj životni prostor, izgled je zaista važan. Bez obzira koliko je napredna tehnologija, vizuelni utisk koji ostavlja monitor mora ići u korak s uređenjem prostora. To podrazumeva pametne, sveže linije, a ne suvišne kablove. Sa svojim čistim izgledom i sjajnom obradom, ovi monitori čine idealan spoj elegancije i fantastičnog iskustva gledanja.“

 

Vrhunski kvalitet slike

Monitori od 24 i 27 inča dolaze s PLS LED, a 23-inčni model s AH-IPS panel tehnologijom. Obe tehnologije osiguravaju briljantno iskustvo gledanja, izuzetno širok ugao gledanja od 178 stepeni, što znači da se monitor može gledati iz gotovo bilo kojeg ugla. Za razliku od standardnih monitora, PLS ekrani pružaju neverojatno čistu sliku živopisnih boja, što ih čini idealnima za prikaz fotografija, filmova i pretraživanje interneta, ali i za profesionalne primene koje zahtevaju preciznost boja i dosledno osvetljenje u svakom trenutku. Dva Philipsova monitora s PLS tehnologijom prikazuju 82 posto spektra boja NTSC, za razliku od 72 posto u odnosu na standardne monitore, što znači da može prikazati širi raspon boja za živopisnije slike. Sva tri monitora dolaze i s Full HD zaslonom formata 16:9 i rezolucijom od 1920 x 1080 čime omogućuju kontrast i oštre slike bogate detaljima. Tu je i Philipsova Flicker-free tehnologija koja smanjuje treperenje slike i omogućava prijatnije gledanje tokom sati provedenih ispred ekrana.

Sa ciljem poboljšanja kvaliteta slike, monitori poseduju Philips Smart tehnologiju s naprednim karakteristikama: SmartContrast analizira sadržaj ekrana i automatski prilagođava boje i kontroliše intenzitet pozadinskog osvetljenja radi dinamičkog poboljšanja kontrasta kao i postizanja najboljih digitalnih slika i videozapisa. Korisnici takođe mogu uključiti ekonomični način rada koji osigurava odgovarajući prikaz svakodnevnih kancelarijskih aplikacija i manju potrošnju energije. SmartImage Lite takođe analizira sadržaj monitora i dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slike za vrhunski prikaz – sve u stvarnom vremenu, pritiskom jedne tipke.

Povezanost s pametnim telefonima

Fotografiranje slika i snimanja videozapisa na pametnim telefonima sve češća je pojava među korisnicima. Ipak reprodukcija na manjem ekranu smanjuje užitak gledanja. S novim E-Line monitorima, korisnici mogu spojiti svoj mobilni telefon ili druge MHL-kompatibilne uređaje putem dodatnog MHL kabla i gledati HD videozapise kako oživljavaju na velikom ekranu. Mobilni uređaji takođe se mogu istovremeno puniti pri čemu se osigurava neograničeno gledanje omiljenih sadržaja.

Novi Philipsovi monitori biće dostupni krajem novembra po ceni od:

237E7QDSB199 EUR

246E7QDSW209 EUR

276E7QDSW289 EUR

 

Više informacija o Philips monitorima na internet stranici www.philips.com/monitors

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela