Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Najnovije Xiaomi bežične slušalice i pametni satovi stižu u Srbiju, poznate cene i dostupnost

Novi IoT uređaji kompanije Xiaomi predstavljeni su na događaju u Beču krajem marta, kada je regionalno predstavljena i nova serija telefona Xiaomi 12. Novi uređaji koji su lansirani su, između ostalog, bežične slušalice Xiaomi Buds 3 i 3T Pro, kao i pametni satovi Xiaomi Watch S1 i S1 Active. A evo kada će se ovi uređaji naći na našem tržištu i po kojoj ceni.

Novi modeli popularnih buds slušalica su stigli sa novim naprednim funkcijama! Xiaomi Buds 3 donose korisnicima poništavanja buke do 40dB, efikasno smanjujući pozadinske zvuke bilo da radite, učite ili putujete. Xiaomi Buds 3  takođe omogućavaju da lako čujete zvukove iz okoline, na primer, možete čuti jasne ljudske glasove i uživati u razgovoru sa ljudima pored vas bez potrebe da vadite slušalice.

 

Xiaomi Watch S1 Active cena

 

Pored svih navedenih funkcija, Xiaomi Buds 3T Pro, koje su okarakterisane kao inovativna kombinacija hardverskog i softverskog napretka omogućuju zvuk nalik na onaj iz studija i to preko 6 sati. Korisnici mogu da biraju između tri ANC režima ili da izaberu Adaptive mode koji omogućava slušalicama da se automatski prilagođavaju na osnovu nivoa buke u okruženju.

Cena Xiaomi Buds 3 iznosi 12.990, dok je cena Xiaomi Buds 3T Pro 17.990 RSD.

Kao novitet stižu i jedni od najpopularnijih uređaja današnjice, S1 serija pametnih satova kompanije Xiaomi. Sa 117 fitnes režima, uključujući 19 profesionalnih režima među kojima korisnici mogu da biraju, Xiaomi Watch S1 i S1 Active donose funkcije koje mogu da isprate svakodnevni život modernog čoveka. Neke od njih su automatska detekcija pokreta, održavanje i poboljšano praćenje zdravlja, uključujući praćenje zasićenosti krvi kiseonikom SpO2, praćenje zdravlja žena i praćenje sna, a kompatibilni su i  sa nekim aplikacijama kao što su Strava i Apple Health, te ih čini idealnim izborom za sve aktivne poslovne ljude.

Cena satova iznosi 22.999 za Xiaomi Watch S1 Active, odnosno 28.999 za Xiaomi Watch S1.

Svi uređaji su od ovog trenutka dostupni u Srbiji putem zvaničnih kanala prodaje.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela