Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » MMD predstavlja dva nova Philips Brilliance monitora s USB-C priključkom i Windows Hello opcijom

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner za Philips monitors, predstavlja nove Philips 329P1H (31.5 inča / 80 cm dijagonala) i Philips 329P1H ( 31.5 inča / 80 cm dijagonala) monitore koji dolaze s ugrađenom USB-C priključnom stanicom s mogućnošću napajanja, briljantnim kvalitetom slike visoke preciznosti i jasnoće kao i web kamerom opremljenom naprednim senzorima za prepoznavanje lica – Windows Hello. Ovi monitori su idealni za arhitekte i profesionalne grafičke dizajnere, finansijske operatere, inženjerske kompanije i druge organizacije kojima su potrebni monitori visokih performansi za precizan, tačan i kritičan rad. Iako novi Philips monitori nude rešenja za sve profesionalce, pouzdani su i za svakodnevno korišćenje kod kuće i zadovoljavaju svačije potrebe.

 

Philips 326P1H (2)

 

Povezanost za svaki zadatak

Philips 326P1H i Philips 329P1H monitori imaju ugrađenu USB-C priključnu stanicu s isporukom napajanja (koja omogućuje direktno punjenje prenosnog računara do 90 W). Tako korisnici mogu sebi dodatno olakšati posao povezivanjem svih perifernih uređaja kao što su tastatura, miš i RJ-45 Ethernet kabl direktno na priključnu stanicu monitora i tako uživati u jednostavnosti tankog reverzibilnog USB-C priključka koji omogućuje jednostavno povezivanje pomoću samo jednog kabla. Ove praktične karakteristike koriste kako u poslovnom tako i u privatnom životu, jer korisnicima omogućuju gledanje omiljenih TV serija u visokoj rezoluciji tokom prenosa podataka i punjenja prenosnog računara. Kao dodatna poslastica za oči, ovi monitori čine radni prostor urednijim nego ikad. Philips 326P1H takođe ima DisplayPort izlaz koja omogućuje povezivanje više monitora visoke rezolucije, koristeći samo jedan kabl od prvog monitora do računara, bez gnjavaže sa više kablova i žica.

Visok kvalitet slike i vizuelne udobnosti

Detalji, boje i visoka rezolucija su ključne reči za ove monitore. Philips 326P1H model donosi Quad HD slike od 2560 x 1440 piksela što olakšava uvid u svaki detalj, dok Philips 329P1H nudi UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezoluciju, nudeći iskustvo gledanja kao u stvarnom životu. Ove vizualne karakteristike savršen su odgovor na širok spektar profesionalnih potreba, ne samo za 3D grafičke aplikacije, već i za finansijski sektor pomoću detaljnih proračunskih tabela. Monitori imaju IPS monitor koji nudi izuzetno široke uglove gledanja od 178 stepeni, što pruža tačnost prikazanih boja iz gotovo bilo kojeg ugla gledanja.

Kao dokaz da su ovi monitori dizajnirani za korisnika, zadržavajući njihovu produktivnost i dobrobit u fokusu, monitori imaju Flicker-Free tehnologiju za prijatnije gledanje i LowBlue  način rada za više produktivnosti, a manje smetnji za oči. Takođe zadovoljavaju TUV Rheinland Eye Comfort standard za sprečavanje naprezanja očiju uzrokovanog dugotrajnom upotrebom računara.

Održivost kao prioritet

Kao dodatak, ovi monitori imaju i ‘zelenu’ stranu zahvaljujući svom ekološkom dizajnu. Oba monitora imaju PowerSensor koji otkriva da li je korisnik ispred monitora i automatski smanjuje osvetljenje monitora kada se korisnik odmakne, štedeći tako 80% troškova energije, kao i LightSensor koji prilagođava osvetljenje slike u zavisnosti od svetlosnih uslova za savršenu sliku uz minimalnu potrošnju energije.

Oba monitora su u skladu sa RoHS standardima, imaju EnergyStar 8.0 i EPEAT sertifikat i u potpunosti su bez štetnih tvari kao što su olovo, živa i PVC / BFR. Štoviše, materijali za pakovanje se mogu 100% reciklirati.

Monitor Philips 326P1H dostupan je od početka decembra s preporučenom maloprodajnom cenom od 57.497 dinara a monitor Philips 329P1H dostupan je od kraja decembra s preporučenom maloprodajnom cenom od 81.013 dinara.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela