Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Magičan početak godine za kompaniju HONOR

U kompaniji HONOR početak ove godine obeležile su velike i važne promene koje su još jednom potvrdile da je Srbija jedno od ključnih tržišta i da veliki planovi koje kompanija ima tek slede. Naime, HONOR se uselio u nove, moderne kancelarije u poslovnom srcu Beograda, a još važnija vest je da od januara HONOR na našem tržištu posluje kao entit ovog globalnog giganta.

„Sve što je do sada postignuto u Srbiji rezultat je posvećenom i vrednom radu lokalnog tima i svi zajedno ne možemo biti ponosniji na ono što smo za kratko vreme kao samostalna kompanija ostvarili. Ova godina je za HONOR, u duhu aktuelne kampanje „Unleash the Power of Magic”, zaista počela magično, a tim tempom će se i nastaviti, jer nas očekuje još mnogo uzbudljivih vesti i lansiranja u 2023. godini”, istakao je Bruce Huang, generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

 

HONOR Magic5 Lite cena 1

 

Prvo u nizu je predstavljanje HONOR-a na ovogodišnjem Mobile World Congress-u, 27. februara gde će biti predstavljena cela HONOR Magic5 serija.

Prvi telefon iz HONOR Magic5 serije koji će biti dostupan na tržištu Srbije je HONOR Magic5 Lite. Sa njim kompanija HONOR otvara još jedno magično poglavlje, a ono što sigurno jeste je da će HONOR Magic5 Lite svojim dizajnom sve buduće korisnike oduševiti.

Pored elegantnog dizajna, ovaj telefon odlikuje i AMOLED zakrivljeni ekran od 6,67 inča koji podržava rezoluciju 2400×1080 piksela i pruža do 1.07 milijardi boja što omogućava prikazivanje fotografija sa neverovatnim detaljima, čineći ih izuzetno živopisnim.

Ovaj pametni telefon poseduje bateriju kapaciteta 5100mAh i omogućava dvodnevno korišćenje telefona uz aktivnu upotrebu. S obzirom na to da većini korisnika baterija na telefonu predstavlja veliki problem, ovaj telefon nikoga neće izneveriti. Takođe, korisnici neće morati da se brinu ni kada je u pitanju brzina punjenja, jer za samo 30 minuta, ovaj telefon pruža 12.5 sati gledanja video formata.

HONOR Magic5 Lite pametni telefon, veoma je tanak i lagan, težak svega 175g, tako da udobno može da se smesti u džepove i male tašne.

Prvi pametni telefon iz nove Magic5 serije – HONOR Magic5 Lite, naći će se u prodaji početkom marta.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela