Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Koračajte kroz eru sklopivih telefona!

Verujemo da će sam naslov privući pažnju dece devedesetih jer svi znaju kolika privilegija je bila, svojevremeno, imati telefon na preklop. Sklopivi telefoni su bili deo pop kulture i krasili su kadrove nekih od omiljenih filmova i muzičkih spotova iz tog perioda. Bilo da su prikazivali deo jednog poslovnog dana na Wolf Stritu u istoimenom filmu, srednjoškolske elite na Beverlly Hills-u Clueless ili sajber eksperata u distopijskom društvu Matrix-a, jedno je zajedničko – svi su ga želeli i on je bio statusni simbol.

Osim činjenice da je dizajn prilagođen svim ciljnim grupama, simbolično je predstavljao i moćan uređaj koji daje pravo na izbor i slobodu jednostavnim pokretom zaklapanja telefona. Kako se trendovi ciklično menjaju, tako i nekadašnji dolaze na red. Kada govorimo o aspektu mode, to je makar jednostavno, jer pojedinu stvar možete naslediti od generacija unazad, a kada govorimo o tehnologiji i pomenutim telefonima, ovo bi bio malo teži scenario, s obzirom na to da se industrija menja i da je tehnologija sve sofisticiranija, što odgovara na potrebe korisnika. Velike kompanije su prepoznale momenat vraćanja ovog trenda i među generacijom Z i samim tim kreirale sklopive telefone koji nam se jako dopadaju.

Danas ćemo posebno istaći jedan, jer, osim atraktivnog dizajna, predstavlja izuzetan uređaj koji se sa razlogom nalazi u centru pažnje, a to je HONOR Magic V2. Ovaj uređaj predstavlja savršen spoj tehnologije i mode što rezultira elegantnim dizajnom, ali i odličnim performansama, a u nastavku ćemo vam otkriti šta je to što baš njega diferencira na tržištu.

HONOR uspešno planira da postane lider na tržištu savitljivih telefona, i u Kini im je strategija prilično urodila plodom, s obzirom na to da je HONOR Magic V2 trenutno najprodavaniji savitljivi telefon na kineskom tržištu. Međutim, šta je to što pruža liderstvo kompaniji HONOR kada pričamo o ovom proizvodu? Vrhunska tehnologija koja će zavrediti vaše poverenje!

Da li ste znali da je ovaj telefon moguće koristiti čak 10 godina, i to u slučaju da svakog dana telefon zaklopite i rasklopite čak 100 puta u toku jednog dana? Istina je, HONOR je dizajnirao uređaj koji se može sklopiti do 400.000 puta i još uvek funkcionisati kao prvog dana kada je izvađen iz kutije. Za ove performanse je zadužena zvezda komponenta, savitljiva šarka koja predstavlja okosnicu uređaja i određuje koliko će se glatko telefon sklapati i koliko je izdržljiv. Trajnost šarke nije samo zahtev, već dokazana činjenica, podržana SGS sertifikatom koji svedoči o njenoj sposobnosti.

Nažalost, ova komponenta je nepravedno stavljena u drugi plan, a od nje zavise brojni faktori –  ispravnost ekrana i savršeni prelaz sa manjeg na veći, nezgrapnost telefona. Prepoznavši važnost iste, HONOR koristi ovu tehnologiju i beleži besprekorno korisničko iskustvo. Kod modela Magic V2, šarka predstavlja jedan od glavnih benefita.

Osim aspekta izdržljivosti, ovaj model krasi prijemčiv dizajn, ali i neverovatna lakoća koja pruža osećaj držanja regularnog telefona u ruci. Magic V2 je najlakši i najtanji pametni telefon koji se sklapa ka unutra koji je HONOR do sada predstavio, težak samo 231g i debeo svega 9.9mm kada je sklopljen. Ni to nije slučajno, s obzirom na to da je šarka izrađena od super- laganog titanijuma. Kombinacija super-laganog titanijuma i HONOR čelika rezultira šarkama koje nisu samo izdržljive, već i izuzetno pouzdane.

Iz svega navedenog dolazimo do zaključka da nas jako raduje činjenica da su savitljivi telefoni u trendu, ali i da ćemo na raspolaganju imati modele koji će u potpunosti odgovoriti na sve naše potrebe. Tu potrebu je prepoznao HONOR koji, ne samo da učestvuje u savitljivoj revoluciji, već je predvodi.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela