Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HUAWEI – Novi partner fudbalske reprezentacije Srbije

HUAWEI - NOVI PARTNER FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE 2Fudbalski savez Srbije i HUAWEI potpisali su danas Ugovor o saradnji, kojim HUAWEI postaje zvanični sponzor fudbalske reprezentacije Srbije.

Ovim partnerstvom potvrđena je dugogodišnja podrška koju HUAWEI širom sveta pruža fudbalskom sportu.

HUAWEI je ponosan što je ostvario partnerstvo sa Fudbalskim savezom Srbije i biće nam čast da zajedno radimo na jačanju fudbala u Srbiji, koji se smatra nacionalnim sportom i koji u srcima navijača zauzima značajno mesto“, naglasio je Jason Xie, Zamenik direktora HUAWEI Srbija.

HUAWEI globalno ima partnerstvo sa najpoznatijim svetskim fudbalskim klubovima poput Pari Sen Žermena, Bajern Minhena, Atletiko Madrida, a globalni ambasador HUAWEI brenda je upravo jedan od najvećih fudbalera današnjice – Robert Lewandowski.

U znak početka uspešne saradnje, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Nebojša Ivković,direktoru HUAWEI grupacije, poklonioje dres reprezentacije i tom prilikom istakao:

„Fudbalski savez Srbije izražava veliko zadovoljstvo što se velika i ugledna kompanija HUAWEI Technologies Co. Ltd, jedan od svetskih lidera u oblasti telekomunikacija – mobilne telefonije i umrežavanja, preko svog ogranka u Srbiji, uključuje u sponzorski pul nacionalnog fudbalskog saveza. Zaista, imati za sponzora jednu ovako renomiranu kompaniju, predstavlja značajan korak u unapređenju poslovne politike FS Srbije. Naš novi partner već godinama za svoj inovativni rad u oblasti telekomunikacija i kvalitet svojih proizvoda, dobija mnoga priznanja od najuticajnijih svetskih poslovnih krugova, stručnih udruženja i specijalizovane štampe.

Poznato je da kompanija HUAWEI u sklopu svoje poslovne politike sponzoriše mnoge sportove i da je među njima najzastupljeniji fudbal.Ponosni smo što je kompanija HUAWEI prepoznala potencijal u FS Srbije i što na ovaj način daje podršku našoj reprezentaciji u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta 2018. godine u Rusiji, kao i daljem razvoju fudbala u Srbiji.

Privredne, kao i sve druge veze između NR Kine i Srbije već godinama se nalaze na uzlaznoj putanji, a kineski proizvodi su sve prisutniji na srpskom tržištu. Verujemo da će saradnja koju smo danas započeli biti od obostranog interesa i da će to biti podsticaj daljem unaprđenju naših veza. Kao što su naši fudbalski stručnjaci dali doprinos razvoju fudbala u NR Kini, a trenutno to u klubu Guangzhou sa uspehom radi legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi, sigurni smo da će kompanija HUAWEI, sponzorišući FS Srbije, dati jednu novu dimenziju u radu našeg saveza.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i fudbalski reprezentativci Srbije.

Prva utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Republike Irske, igra se u ponedeljak, 5. septembra, na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 20,45.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela