Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HUAWEI MATE 40 PRO dostupan u prodaji

Najmoćniji pametni telefon kompanije Huawei do sada – MATE 40 PRO – zvanično je dostupan u prodaji na domaćem tržištu. Spoj modernog dizajna, snažnih performansi i kvalitetnih kamera karakteriše čitavu Huawei Mate 40 seriju, čije je pojavljivanje pokazatelj kompanijske posvećenosti inovacijama u cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva.

 

Mate40 Pro_Lifestyle3

 

Najbolji do sad

Kompanija Huawei konstantno teži ka pomeranju sopstvenih granica i unapređuje svaki novi uređaj koji predstavlja tržištu, što su samo neki od razloga zbog kojih se nalazi među liderima u tehnološkoj industriji. Moćni Huawei Mate 40 Pro dolazi sa najkvalitetnijim kamerama do sad, pružajući unapređene fotografske i videografske opcije. Tu je neizostavni, jednistven dizajn, kao i snažne performanse, koje će ponajviše biznis korisnicima biti od velikog značaja.

Profesionalne fotografije i video snimci dostupni svima

Kamere na Huawei Mate40 Pro telefonu, sada već tradicionalno, nastale su u saradnji sa kompanijom Leica. Sistem zadnjih kamera smešten je u Space Ring dizajn, a Mate 40 Pro poseduje tri kamere: Super Sensing Wide od 50MP, Ultra Wide Cine od 20MP, Telefoto sočivo od 12MP koja podržava 5x optički zum, 10x hibridni zum i 50x digitalni zum. Četvrto sočivo predstavlja laserski senzor koji je zaslužan za precizan i brz fokus na fotografijama i video snimcima. Ljubitelji selfija uživaće u dvostrukoj prednjoj kameri koju čine 3D ToF kamera i glavna kamera od 13MP.

Uz Super Steady Shot – opciju za stabilizaciju slike, pravljenje visokokvalitetnih snimaka je jednostavnije nego ikada do sada. XD Fusion HDR Video osigurava uravnoteženu ekspoziciju, čak i pri snimanju sa ekstremnim kontrastom osvetljenja. Tracking Shot opcija je dodatno unapređena, pa tako uz AI fokus pametno prepoznaje subjekat na video snimku i “prati ga” tokom kretanja. Story Creator opcija omogućava korišćenje pravih kinematografskih efekata, uključujući pozadinsku muziku i filtere.

Dizajn po svačijoj meri

Huawei je poznat po jedinstvenom dizajnu i bojama svojih uređaja, pa je takav slučaj i sa Mate 40 Pro telefonom. Od prethodne Mate serije, neizostavan deo dizajna čini popularni Space Ring na zadnjem panelu – krug u koji su smeštene moćne kamere. Kada je reč o samoj izradi, kućište Huawei Mate 40 Pro telefona napravljeno je od kombinacije metala i stakla, što mu daje dodatnu čvrstinu i otpornost. Prednju stranu telefona odlikuje OLED ekran dijagonale 6,76 inča, sa zakrivljenjima od 88° što ga, između ostalog, čini veoma udobnim za držanje.

Boje u kojima je Huawei Mate 40 Pro dostupan su: Mystic Silver i Black.

Pouzdan partner tokom celog dana

Kvalitetna i izdržljiva baterija, kao i moćni procesor, predstavljaju jedan od glavnih presedana pri odabiru pametnog telefona. Celodnevno korišćenje prilikom obavljanja poslovnih i privatnih zadataka zahteva da pored sebe imamo pametni telefon koji će bez problema ispratiti sve obaveze.

Huawei Mate 40 Pro dolazi sa baterijom kapaciteta od impresivnih 4400 mAh.  Pored toga, uz telefon stiže popularni Huawei Super Charge punjač od 66W. Za snažne performanse zadužen je prvi u svetu 5nm čipset, Kirin 9000. Zahvaljujući ovom moćnom procesoru potrošnja baterije je znatno smanjena, pa je samim tim njen životni vek produžen i unapređen. Takođe, otvaranje velikih fajlova, naprednih programa i aplikacija traje svega nekoliko sekundi, upravo zbog Kirin 9000 procesora.

Istražite više o Huawei Mate 40 Pro: https://consumer.huawei.com/rs/phones/mate40-pro/.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela