Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HONOR predstavio HONOR Magic Vs2 u Kini

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je u Kini HONOR Magic Vs2, svoj najnoviji sklopivi pametni telefon. Pored niza inovativnih tehnoloških novina, HONOR Magic Vs2 postavlja novi rekord kao najlakši pametni telefon koji se sklapa ka unutra, razbijajući tako barijeru težine između sklopivih uređaja i klasičnih telefona. Sa vodećim tržišnim udelom i obezbeđivanjem flagship i lifestyle sklopivih proizvoda u različitim cenovnim rangovima, HONOR je dodatno učvrstio svoju dominantnu poziciju kao lidera ove industrije u Kini.

Uzbuđeni smo što predstavljamo HONOR Magic Vs2. Sa svojim širokim spektrom revolucionarnih funkcija i moćnim performansama, HONOR Magic Vs2 je spreman da podstakne masovno usvajanje sklopivih telefona tako što će obezbediti potpuniju pokrivenost raspona cena, donoseći tako efikasno i praktično iskustvo sklopivih uređaja većem broju potrošačaizjavio je George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co. Ltd.

Izuzetno lagan i tanak dizajn

Sa težinom od samo 229 g, HONOR Magic Vs2 pomera granice inovacija sklopivih uređaja. Sa kućištem napravljenim od retke legure magnezijuma koje koristi vazduhoplovstvo, koja obezbeđuje 33% manju gustinu i pokriva 72% površine ispod ekrana, HONOR Magic Vs2 je čak lakši i od svog prethodnika, što ga čini najlakšim telefonom koji se sklapa prema unutra današnjice. Super-lagana titanijumska šarka, proizvedena najsavremenijom tehnologijom 3D štampe, postiže savršenu ravnotežu između težine i snage. Sa strukturom bez zupčanika i korišćenjem dizajna vodene kapi, šarka obezbeđuje glatko iskustvo otvaranja i zatvaranja, omogućavajući da telefon bez napora bude otvoren pod bilo kojim uglom.

Izuzetna jasnoća i udobnost gledanja

HONOR Magic Vs2 ima 6,43-inčni, 20:9 spoljni OLED ekran koji podržava rezoluciju od 2376×1060 piksela i maksimalnu osvetljenost od 2500 nita za pružanje izuzetno oštrog prikaza. Kada je rasklopljen, unutrašnji sklopivi OLED ekran od 7,92 inča nudi mnogo veći prikaz sa svojom rezolucijom od 2344×2156 piksela i svetlinom od čak 1.600 nita.

Nastavljajući svoju posvećenost tehnologiji okrenutoj ka čoveku, HONOR Magic Vs2 dolazi sa naprednim funkcijama za maksimalnu udobnost korisnika. Sa PWM zatamnjivanjem od 3840 Hz podržanom na spoljašnjem i unutrašnjem ekranu kako bi se minimiziralo digitalno naprezanje očiju, HONOR Magic Vs2 je telefon koji efektivno ne predstavlja opterećenje za vaše oči.

Izvanredne mogućnosti kamere za vrhunske fotografije

HONOR Magic Vs2 ima sistem sa tri kamere, koji se sastoji od 50 MP glavne kamere, 20 MP telefoto kamere i 12 MP ultra-široke kamere, omogućavajući korisnicima da prave odlične fotografije sa svojim superiornim mogućnostima upijanja svetlosti. Sa podrškom za zum do 40x, AI Motion Sensing Capture i optimizovane algoritme snimanja za portrete i noćne scene, Vs2 može da vam omogući da stvorite remek-dela za nekoliko sekundi bilo kada i bilo gde u svakodnevnom životu.

Vodeće performanse, maksimalna produktivnost

Novi telefon pokreće mobilna Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 platforma, koja omogućava odlične performanse HONOR Magic Vs2 telefonu. Sa HONOR GPU Turbo X i OS Turbo X rešenjima, HONOR Magic Vs2 pruža brzo i glatko korisničko iskustvo, zasnovano na optimizaciji resursa celog sistema. HONOR Magic Vs2 pokreće MagicOS 7.2, koji maksimizira produktivnost uređaja, sa novom funkcijom „lebdenja” aplikacija i nekoliko režima podeljenog ekrana koje otvaraju novi nivo interaktivnog korišćenja.

Opremljen ogromnom baterijom od 5.000 mAh i 66 W HONOR SuperCharge punjačem, HONOR Magic Vs2 je na čelu sklopivih telefona po pitanju kapaciteta baterije, osiguravajući da korisnici ostanu povezani bez potrebe stalnog dopunjavanja.

HONOR Magic Vs2 je dostupan u Kini od 12. oktobra u nizu elegantnih boja: Midnight Black, Violet Coral i Glacier Blue,  po ceni od 6999 RMB.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela