Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HONOR otkrio svoju novu brend strategiju na predstavljanju HONOR View40 u Kini

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je danas HONOR View40 i uokvirio svoju novu brend strategiju jer započinje godinu kao nezavisna kompanija. Tokom događaja koji je uživo strimovan, George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co., Ltd, otkrio je nove proizvode za 2021. godinu, uključujući pametni telefon HONOR View40, koji donosi vrhunsku tehnologiju i napredni ekranom koji opčinavaju sva čula. Tom prilikom je takođe predstavljen novi slogan kompanije HONOR, „ Go Beyond“, koji opisuje ambiciju kompanije da postane globalni tehnološki brend, nudeći inovativne proizvode visokog kvaliteta sa dokazanom pouzdanošću.

 

honor v40 srbija

 

HONOR predstavlja novu brend strategiju za 2021.

„Zahvalni smo na dugogodišnjoj podršci naših lojalnih potrošača i partnera koji su bili uz nas  poslednjih sedam godina. Naši kupci su nam prioritet broj jedan, a dok započinjemo ovo uzbudljivo novo poglavlje, posvećeni smo tome da napredujemo i stvaramo novi inteligentni svet za sve ljude širom planete “, rekao je George Zhao.

Da bi postigao svoju misiju kao brend i zadovoljio rastuće potrebe svojih kupaca, HONOR je predstavio novu brend strategiju. Fokusirajući se na tri ključna stuba: Svi scenariji, Svi kanali i Svi ljudi, nastavljajući da neguje svoju strategiju proizvoda „1 + 8 + N“, HONOR će težiti stvaranju novog inteligentnog sveta za sve.

Nepokolebljivi fokus na inovacije, kvalitet i uslugu

Honorova posvećenost inovacijama i R&D-u je nepokolebljiva. Njegova trenutna radna snaga uključuje skoro 8.000 zaposlenih koji će pokrivati čitav spektar „end-to-end“operacija, uključujući preko 50 odsto R&D osoblja. Sa pet R&D centara i preko 100 inovacionih laboratorija širom sveta, HONOR je posvećen razvoju moćne tehnologije koja osnažuje ljude da postanu bolja verzija sebe.

Na osnovu potreba potrošača, HONOR ima fleksibilnost i nezavisnost da izabere najbolja rešenja za svoj globalni lanac snabdevanja i izađe u susret svim njihovim željama. HONOR je već potvrdio partnerstvo sa vodećim dobavljačima kao što su AMD, Intel, MediaTek, Micron Technology, Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK hynix i Sony.

Sa fokusom usmenrenim ka kvalitetu, svaki proizvod koji je HONOR razvio prolazi kroz strog proces kontrole kako bismo osiguralili njegovu bezbednost i pouzdanost. Svaki uređaj mora da prođe preko 400 različitih pregleda i obezbedi 20 globalnih sertifikata pre nego što može da se nađe u prodaji. Pružanje brze i efikasne podrške svojim korisnicima je podjednako važno, sa preko 3.000 servisnih centara i 43 kol centara u 82 zemlje i regiona, tim za usluge kompanije HONOR posle prodaje nastaviće blisku saradnju sa vodećim pružaocima usluga širom sveta.

Nagrađivani proizvodi i uspeh e-trgovine podstiču buduće planove rasta

Svedočeći o svom uspehu, HONOR-ovi najnoviji line-up IoT proizvodi dobili su pregršt nagrada i priznanja na CES-u 2021. Potpuno novi HONOR Band 6 krunisan je proizvodom „Best of CES 2021“ od strane medija kao što su Android Authority, Phandroid, PocketNow i Tech Advisor, dok je nadograđeni HONOR MagicBook Pro osvojio „Best of CES 2021“ od Android Headlines, Newsweek i Ubergizmo. Od 2018. do 2020. godine HONOR je postao broj jedan onlajn brend pametnih telefona u Kini. Ovo dostignuće podstiče ambiciozne planove HONOR-a da se proširi na više oflajn tržišta širom sveta u 2021 godini.

HONOR View40: Lansiranje najnovijeg pametnog telefona oduševljava čula svojim unapređenim ekranom i moćnim hardverom

Debitujući na HONOR-ovom onlajn događaju „Sense the Future“, potpuno novi HONOR View40 osmišljen je tako da oduševi čula, pružajući zadivljujući vizuelni doživljaj zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji ekrana. Zakrivljen 6,72-inčni displej rezolucije 2676 x 1236-piksela je 10-bitni (8 2-bitni) OLED ekran, što mu daje mogućnost prikazivanja preko milijardu boja. To mu omogućava da pokrije ceo DCI-P3 spektar boja, dajući modelu HONOR View40 preciznost boje na profesionalnom nivou. Ekran HONOR View40 telefona podržava učestalost osvežavanja ekrana od 120Hz i do 300Hz odgovora na dodir, što gledanje i korišćenje ekrana čini neverovatnim iskustvom. Kao dodatak, podrška za HDR10 nudi bogate boje i detalje.

Snaga i pokretač HONOR View40 uređaja je MediaTek Dimensity 1000+ SoC. Zasnovan na moćnom čipsetu, HONOR View40 je opremljen GPU Turbo Ks i Hunter Boost optimizacijama za dalje poboljšanje gejming performansi.

Opremljen baterijom od 4000mAh , HONOR View40 podržava neverovatno brz 66W SuperCharge. Potrebno je samo 15 minuta da se baterija napuni do 60 procenata snage, a 35 minuta da dostigne maksimalni kapacitet HONOR View40. Uređaj takođe podržava bežično punjenje od 50W , omogućavajući korisnicima da ostvare 50 procenata kapaciteta baterije za samo 30 minuta – bez ikakvih kablova.

Kada je fotografija u pitanju, 50MP RYYB senzor (1/1,56-inča) pogoni sistem glavne kamere na HONOR View40, nudeći neverovatno detaljne fotografije i sjajne performanse u uslovima slabog osvetljenja, kao i neverovatne 4K video snimke. Dodatno povećavajući performanse, 5G povezivanje nudi brze prenose podataka i igranje igara bez zastajkivanja, prilikom korišćenja usluga lokalnog provajdera.

HONOR MagicBook Serija dobija podsticaj sa novim moćnim procesorima

HONOR je predstavio i dve nove nadogradnje u svojoj HONOR MagicBook seriji laptopova, sa potpuno novim HONOR MagicBook 14 i HONOR MagicBook 15 modelima. Sa najnovijim 11. Gen Intel Core i7-1165G7 procesorom i NVIDIA GeForce MX450 diskretnom grafikom, novi modeli nude moćno korisničko iskustvo. U poređenju sa prethodnom generacijom, ukupne performanse su porasle za 49 procenata, sa maksimalnom frekvencijom od 4,7GHz. Pored toga, HONOR MagicBook 14 i 15 opremljeni su Wi-Fi 6 i 2X2 MIMO dizajnom dvostruke antene, omogućavajući bežični prenos brzine do 2400Mbps, što je otprilike 2,7 puta veća brzina od one koju pruža Wi-Fi 5 .

Potpuno novi HONOR MagicBook 14 i 15 laptopovi mogu se pohvaliti elegantnim i laganim dizajnom. Honor MagicBook 14 težak je 1,38 kilograma i tanak samo 15,9mm, lako se uklapa u većinu torbi i omogućava korisnicima da uživaju u vrhunskoj prenosivosti i nenadmašnim performansama u pokretu. Potpuno laminirani ekran od 1980 x 1080 piksela smanjuje refleksiju svetlosti sa LCD panela, stvarajući imerzivan i istinit prikaz čak i pod direktnom sunčevom svetlošću.

HONOR View40 će se naći u prodaji u Kini od 22. januara. Opremljen je sa 8GB RAM-a, a ima i skladišne varijante od 128GB i 256GB.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela