Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HONOR 50 Lite dostupan korisnicima u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR svim korisnicima u Srbiji je obezbedio dostupnost modela pametnog telefona HONOR 50 Lite. Opremljen baterijom velikog kapaciteta od 4300mAh, SuperCharge tehnologijom za brzo punjenje baterije od od 66W i HONOR FullView ekranom od 6,67 inča, HONOR 50 Lite pruža izvanrednu brzinu punjenja, impresivno iskustvo gledanja i funkcije zaštite očiju, a sve to po pristupačnoj ceni. Uz Android 11 operativni sistem i podršku Google servisa (GMS), HONOR 50 Lite je od danas dostupan kod svih operatera mobilne telefonije (A1, MTS, Telenor), a uskoro će se naći i u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 37.990 rsd.

 

0001 HONOR 50 Lite cena

 

Dugačak životni vek baterije i SuperCharge mogućnosti

Zahvaljujući jednoćelijskoj dual-loop bateriji velikog kapaciteta 4300mAh, HONOR 50 Lite obezbeđuje dugački životni vek baterije, kao i jedinstveno iskustvo korišćenja.

HONOR SuperCharge od 66W, koji može da napuni bateriju do 40% kapaciteta za samo 10 minuta, a 100% za 39 minuta, korisnicima omogućava da brzo i bez brige osposobe svoj uređaj i da uživaju u online kupovini, igranju igara, muzici i video strimingu.

HONOR FullView ekran

HONOR 50 Lite je dizajniran sa super tankim ivicama oko ekrana debljine samo 1.05mm uz odnos ekrana i tela od 94,4% za impresivno iskustvo gledanja. Sa HONOR FullView ekranom od 6,67 inča, HONOR 50 Lite podržava široku paletu boja (DCI-P3) i True Color Display, koji inteligentno podešava boje u skladu sa okruženjem i unapređuje tačnost prikazane boje, čime se korisnicima omogućava da dožive zapanjujuće vizuelne efekte, unapređenu jasnoću i jasne boje.

Premijum mogućnosti fotografisanja

Uz vrhunske karakteristike kamere, HONOR 50 Lite poseduje četvorostruku kameru od 64MP, uključujući glavnu kameru od 64MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP.

Ultra jasna kamera od 64MP omogućava korisnicima da zabeleže svaki trenutak sa zadivljujućim detaljima. Kamera sa širokim uglom od 8MP ima ugao gledanja 106o i otvor blende f/2.4, omogućavajući korisnicima da sa više lakoće i pogodnosti uhvate više elemenata u kadru. Pomoću makro kamere od 2MP korisnici mogu snimiti sitne detalje i „oživeti” male subjekte u oštrom fokusu, dok dubinska kamera od 2MP obezbeđuje unapređenu dubinu i detalje, oživljavajući glavni subjekat fotografije u portretnom režimu.

Profesionalna funkcija zaštite očiju

HONOR 50 Lite opremljen je ekranom za zaštitu očiju sa TÜV Rheinland sertifikatom o niskom plavom svetlu (hardversko rešenje), koji smanjuje udeo štetnog plavog svetla koje se emituje radi ublažavanja naprezanja i umora, obezbeđujući ugodno iskustvo gledanja čak i nakon dužeg perioda upotrebe.

Dovoljno prostora za čuvanje svih vaših datoteka

HONOR 50 Lite dolazi sa 128 GB prostora za skladištenje, nudeći korisnicima dovoljno prostora za sve njihove potrebe. To znači da će korisnici na ovom modelu moći da sačuvaju više od 11.000 pesama ili više od 28.000 fotografija ili više od 440 HD video zapisa.

Cene i dostupnost

Dizajniran da se dopadne korisnicima koji vole stil, HONOR 50 Lite je potrošačima u Srbiji dostupan u bojama Deep Sea Blue i Midnight Black.

Počev od 1. decembra, HONOR 50 Lite je dostupan kod svih operatera mobilne telefonije (A1, MTS, Telenor), a uskoro će se naći i u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 37.990 rsd.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela