Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HONOR 200 Pro obezbeđuje prvu poziciju u DXOMARK High-End klasi


Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je, nedavno predstavljeni, HONOR 200 Pro dobio priznanje nezavisnog benchmark sajta DXOMARK. Obezbeđujući prvo mesto u DXOMARK High-End klasi pametnih telefona, HONOR 200 Pro pokazuje nepokolebljivu posvećenost ove kompanije u stvaranju izuzetnih inovacija sa specifikacijama usmerenim na čoveka. HONOR 200 Pro je dobio prestižne Gold Display i Eye Comfort nagrade, kojima se pohvaljuje njegov izuzetan kvalitet ekrana i funkcije koje su usmerene na udobnosti očiju, koje korisnicima pružaju prijatno iskustvo gledanja. DXOMARK Display Protocol je otkrio da je HONOR 200 Pro pokazao odličnu tačnost boja u svim testiranim svetlosnim uslovima, kao i vrhunski HDR10 video prikaz u uslovima slabog osvetljenja, te da se može pohvaliti izuzetnim vremenom odziva ekrana na dodir.

„Kompanija HONOR je posvećena stvaranju inovacija koje nude robusne mogućnosti sa izuzetnim mogućnostima okrenutim ka čoveku. Uzbuđeni smo što je HONOR 200 Pro postigao prve pozicije u High-End i Globalnom rangiranju, kao i što je dobio nekoliko priznanja od strane nezavisnih istraživača u DXOMARK-u, što samo potvrđuje našu posvećenost isporuci najboljih tehnologija u klasi našim dobro obaveštenim korisnicima širom sveta. Mi ćemo nastaviti da pomeramo granice kako bismo doneli još revolucionarnih novina i podigli korisničko iskustvo na viši nivo“, rekao je George Zhao, CEO kompanije HONOR Device Co, Ltd.

Postizanje najboljih pozicija na DXOMARK High-End i Globalnoj rang listama sa izuzetnim performansama ekrana

HONOR 200 Pro je prošao rigorozni DXOMARK test ekrana pametnih telefona, na kojem su testirane njegove performanse u četiri oblasti: čitljivost, boja, video i dodir. Ovaj telefon je postigao vodeći rezultat 151 rezultat od maksimalnih 157 za svoj impresivan ekran, čime je osvojio prvo mesto na DXOMARK High-End listi i 8. poziciju na DXOMARK Globalnoj rang listi ekrana.

Opremljen izuzetnim HONOR Eye Comfort ekranom dijagonale 6,78 inča, HONOR 200 Pro je pokazao izvanredne performanse na DXOMARK testovima ekrana, postigavši maksimalni rezultat od 165 od 165 kada je testiranje prikaza boje u pitanju. Njegova uniformnost boja pokazala je visok nivo tačnosti na testovima, pre svega zahvaljujući impresivnoj maksimalnoj HDR svetlini od 4000 nita i 1,5K četvorostrano-zakrivljenom Floating ekranu. Pored toga, HONOR 200 Pro je postigao 146 od 163 poena u video performansama, nudeći odlične mogućnosti HDR10 reprodukcije video zapisa i pružajući izuzetno prijatno iskustvo gledanja video zapisa koje je veoma blisko prirodnoj ljudskoj percepciji.

DXOMARK test je takođe otkrio impresivan rezultat od 158 od 164 poena u performansama detekcije dodira, sa munjevito brzim i preciznim prosečnim vremenom odziva od 56 milisekundi. Sa brzinom osvežavanja od 120 Hz, HONOR 200 Pro omogućava fluidan interfejs koji je idealan za brzo igranje igara sa velikim brojem frejmova, kreirajući jasne vizuelne prikaze i minimalno zamućenje pokreta.

AI funkcije zaštite očiju okrenute ka čoveku osvajaju DXOMARK Eye Comfort nagradu

Prepoznajući izuzetne mogućnosti okrenute ka čoveku, omogućile su da HONOR 200 Pro dobije DXOMARK Eye Comfort nagradu, pre svega zahvaljujući nizu inovativnih funkcija za udobnost očiju. Implementiranjem tehnologija koje eliminišu treperenje, dobro kontrolišu osvetljenost i efikasno filtriraju plave svetlosti, HONOR 200 Pro se ističe kao uređaj koji je vizuelno udoban za korišćenje u različitim scenarijima.

HONOR 200 Pro poseduje i AI cirkadijski noćni displej (Circadian Night Display) tehnologiju, koja koristi veštačku inteligenciju da inteligentno prilagodi temperaturu boje ekrana, kontrolišući plavo svetlo i prelazeći na postavke za povećanje melatonina noću kako bi se poboljšao kvalitet spavanja korisnika. Njegovo PWM zatamnjivanje ekrana od 3840 Hz bez rizika je takođe potvrđeno TÜV Rheinland Flicker Free Display i TÜV Rheinland Full Care Display sertifikatima, obezbeđujući neprimetno treperenje čak i u okruženjima sa slabom osvetljenošću kako bi se obezbedila najveća zaštitu očiju. HONOR 200 Pro takođe podržava Natural Tone 2.0, funkciju koja optimizuje prelaz temperature boja tokom vremena, identifikacijom ambijentalne temperature boje. Štaviše, HONOR 200 Pro dolazi sa prilagodljivim zatamnjivanjem, koje prilagođava osvetljenost ekrana na osnovu spoljašnjeg svetla i primene, obezbeđujući optimalnu udobnost gledanja za korisnika u bilo kom okruženju.© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela