Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Galaxy S20 FE dostupan i u Srbiji

Najnoviji član Galaxy S20 serije, Samsung Galaxy S20 FE, od danas (2. oktobar) je zvanično dostupan u prodaji i u Srbiji, po ceni od 79.990 RSD. Ovaj premijum telefon dolazi u šest modernih boja – nebesko crvenoj, narandžastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i beloj, a odlikuju ga i super glatki ekran za gledanje sadržaja, kamere na bazi veštačke inteligencije, hiper brza konektivnost, kao i baterija koja traje čitav dan.

 

Galaxy S20FE 1

 

Inspirisana mišljenjem svojih najvernijih obožavatelja, kompanija Samsung po prvi put je proizvela pametni telefon upravo po njihovoj meri. Glas generacije Z, koja neretko diktira trendove svojim stavovima, i te kako je važan u današnjem svetu, a njen uticaj posebno je vidljiv u industriji pametnih telefona, koji su sveprisutni u njihovim životima.

Budući da korisnici pametne telefone gotovo da i ne ispuštaju iz ruku, posebno se radilo na tome da sve od dizajna do softvera na uređaju bude besprekorno i da odgovara stilu i ličnosti svakog pojedinca. Bez obzira radi li se o ljubiteljima fotografije, gejminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih inspiriše, Galaxy S20 FE nudi ono najbolje. Korisnici sada mogu snimati živopisne fotografije čak i pri slabom osvetljenju, uz jednostavan dodir ekrana, a Samsung se dodatno pobrinuo da olakša uređivanje i deljenje fotografija i video zapisa u realnom vremenu.

A kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažovana i odgovorna, Galaxy S20 FE ima predinstaliranu aplikaciju Samsung Global Goals, zahvaljujući kojoj se milioni ljudi iz preko 170 zemalja ujedinjuju oko globalnih ciljeva Ujedinjenih Nacija za razvoj (UNDP) i kompanije Samsung, pomažući svetu da ostvari napredak do 2030. godine. Zahvaljujući trudu i angažmanu Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals, već je prikupljeno preko milion dolara vrednosti donacija za Program UNDP.

Više informacija o početku prodaje Galaxy S20 FE možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s20/galaxy-s20-fe/.

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela