Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » DVB-T2 risiver – XWAVE Digital One

Digitalni signal je već uveliko standard u svim razvijenim zemljama sveta. Do 17 juna 2015. sve televizijske stanice u Srbiji će morati da pređu na ovaj način emitovanja. To znači da će televizijski program biti karakterisan boljim kvalitetom slike, dok će gledaocima na raspolaganju stajati i čitav niz interaktivnih opcija koje donose višestruke prednosti i daleko veći nivo komfora. Naravno, da bi korisnici mogli da uživaju u svim blagodetima digitalne televizije, neophodno je da poseduju televizijski aparat koji podržava napredne funkcije i u stanju je da prikaže digitalni signal u visokoj rezoluciji. Za korisnike koji u svom TV prijemniku nemaju DVB-T2 tjuner postoji rešenje – XWAVE Digital ONE DVB-T2 Set Top Box. Spremno dočekajte digitalizaciju i na vreme ga nabavite jer predajnici sa dela centralne Srbije i Vojvodine prelaze na digitalno emitovanje već od marta 2015 god.

 

Xwave-Digital-ONE-DVBT2-Set-Top-Box

 

Uz pomoć digitalnog prijemnika Xwave Digital One zaboravite na duplu sliku, “sneg” i loše boje TV programa. Pored savršene slike, uživajte u filmovima, muzici i fotografijama sa vaše USB memorije u HD kvalitetu. Korišćenjem PVR (personal video recorder) funkcija, snimite Vaš omiljeni TV program na USB memoriju i gledajte ga kad god vam odgovara.

Full HD i HD kompatibilan, OSD meni, višejezični titlovi, mp3 muzika, HDMI, SCART, koaksijalni audio izlaz. Jednostavno rukovanje daljinskim upravljačem.

Više informacija na: www.DigitalniPrijemnik.rs

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela