Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Da li znate šta vam je potrebno za aktivan život?

Često nas prate zablude da je za dobar trening potrebno lepo vreme, dobro opremljena teretana, personalni trener pa neretko odustajemo od vežbanje čekajući  da se ovi uslovi ispune.

Međutim, da biste trenirali, nije vam potrebna teretana, ni personalni trener. Zapravo, vežbanje nije uopšte teško ukoliko imate prave saveznike, odnosno dobru volju, sportske proizvode kompanije Under Armour i HONOR satovaHONOR Watch GS Pro i HONOR ES Watch.

 

honor-trening-1200x900-01

 

Baš kao što ova oprema podiže vaše performanse na viši nivo, HONOR pametni satovi su tu da prate svaki vaš korak i pruže vam sve potrebne podatke koji će vam pomoći da vaše telo uvek držite u optimalnom stanju tokom treninga, ali i tokom svih drugih avantura na koje rešite da se otisnete.

Kako bi vaša forma uvek bila na najvišem nivou HONOR Watch GS Pro ukupno ima više od 18 profesionalnih režima treninga i 85 prilagođenih režima treninga, a na vam je samo da odaberete odgovarajući režim.  Neki od režima za vežbanje kod kuće su aerobik, joga, steper, pilates, kros fit, funkcionalni trening, a svaki od njih ima i dodatne opcije poput merenja broja koraka ili distance, merenje broja skokova, čučnjeva i još mnogo toga. HONOR Watch ES poseduje 95 režima za vežbanje, a oba ova uređaja mere vaš puls, pritisak, nivo kiseonika u krvi, koliko ste kalorija potrošili i obaveštava vas ukoliko neki parametri odskaču od regularnog.

Iskoristite ovo kao znak da je pravo vreme da „od sledećeg ponedeljka“ bude baš danas. Pretvorite svoj životni prostor u mesto za vežbanje, a ovi HONOR pametni satovi će biti vaši personalni treneri kakve ste oduvek želeli!

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela