Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » AOC lansirao svoju novu internet stranicu

AOC, jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, početkom decembra lansirao je novu internet stranicu koja omogućava još bržu i jednostavniju potragu za idealnim monitorom.

Nova AOC internet stranica specifična je po svom jasnijem, privlačnijem i jednostavnijem dizajnu koji omogućava intuitivno i brže pronalaženje informacija i aktuelnih vesti o proizvodima kao i usluge i podršku koje se mogu pronaći samo jednim klikom.

aoc sajt

 

Osim toga, nova AOC stranica omogućava  individualnu  pretragu  pomoću niza funkcija koje filtriraju monitore prema zahtevima korisnika. Bilo da se radi o veličini, boji, proporcijama, specifičnim tehnologijama ili drugim karakteristikama, sva obeležja mogu se lako navesti preko kvadratića za izbor.

Pretraživač je posebno praktičan jer omogućava odabir područja primene samo jednim klikom. Prethodnim odabirom posebnih kategorija kao što su entertainment, creative, office ili mobile, odabrani monitori prikazuju se prema vrsti primene, a oni koji pronađu svoj savršeni monitor moći će da se direktno povežu sa prodajnim mestom u njihovoj blizini. AOC se pobrinuo i za situacije kada nisu dovoljne navedene informacije na stranici pri čemu je osigurao ustupanje kontakata prodajnih predstavnika AOC-a koji će biti spremni da odgovore na svaki upit korisnika.

Pod kategorijom News, korisnici mogu da pronađu informacije o brojnim nagradama koje AOC monitori dobijaju od strane urednika i blogera što nije zanemariv podatak s obzirom da samo u Evropi postoji nekoliko stotina nagrada godišnje.

Prednosti nove AOC stranice dodatno je istakao Thomas Schade, potpredsednik EMEA, AOC: Naša nova web stranica dizajnirana je s ciljem da bude razumljiva i praktična za korišćenje. Kao takva omogućava fizičkim licima ali i poslovnim korisnicima brzo pronalaženje monitora po vlastitom izboru bez ikakvih lutanja.

www.aoc-europe.com

 

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela